iCount.no - regnskap for alle


Go to content

Et samarbeidskonsept

Produkt > Webregnskap

iCount er lagd for å kunne utnytte potensialet i det alle virksomheter gjør hver dag, nemlig å forholde seg til fakturaer fra leverandører og sjekke omsetningen. Fakturarer legges til betaling i nettbank, og omsetningen faktureres og registreres. I veldig mange tilfeller gjør regnskapsfører vesentlige deler av denne jobben på nytt i etterkant. Hvorfor ikke la virksomheten selv legge fakturaer til forfall i nettbank, samtidig som de registreres i regnskapssystemet? Og omsetningen, enten den er fakturaer som skal ut eller en kasse som skal telles opp, hvorfor ikke gjøre dette direkte i regnskapssystemet?

I mange regnskapssystemer kan det fort gå galt hvis en ikke skjønner forskjell på kredit og debet. Slik er det ikke i iCount. Vi har lagd et eget registreringsbilde for sluttbrukere hvor de ikke trenger å vite noe om regnskapsførsel for å gjøre ting på en rett måte.

iCount forenkler samarbeidet mellom:

  • Sluttbrukeren som har det daglige og operative ansvaret for økonomien, og som dermed har ansvaret for alle økonomiske disposisjoner i virksomheten. Systemet sørger for å levere alle typer rapporter og oppstillinger som gir deg den oversikten du trenger.
  • Regnskapsfører som har ansvaret for at regnskapet er riktig ført, og at det gir det riktige bildet av den økonomiske situasjonen i virksomheten.


iCount er
et framtidsrettet redskap hvor hver enkelt bidrar med det han/hun likevel gjør, men hvor ingen trenger å gjøre på nytt det noen andre allerede har gjort!


iCount - en del av Nisi Regnskap og Rådgivning AS - tlf. 66 77 60 40 | info@intellicount.no

Back to content | Back to main menu