iCount.no - regnskap for alle


Go to content

Konseptpresentasjon

Produkt > Webregnskap

Flere brukernivåer – høy fleksibilitet
Med iCount kan sluttbruker (den som driver virksomheten) og regnskapsfører jobbe mot samme system. I tillegg åpnes muligheten for å delegere ansvaret for å registrere regnskapsdata på flere brukere i virksomheten.

Med flere personer som jobber mot samme system, er det viktig at hver bruker kommer lett til sine ansvarsoppgaver og sitt brukerområde i systemet. Etter å ha logget seg på kommer den som har ansvaret for fakturering rett til sine oppgaver, mens økonomisjefen kommer rett til rapportene - osv. iCount gjør det mulig å skreddersy brukerbehovet for din virksomhet spesielt.

iCount legger stor vekt på integrert funksjonalitet og automatiserte løsninger. Der det er fornuftig og hensiktsmessig, søker vi at registreringer skal posteres automatisk eller via filoverføring fra andre systemer. På denne måten bruker man mindre tid på trivielle oppgaver og man får frigjort mer tid til verdiskapende arbeid.

HTML - lett å ta i bruk og lett å integrere mot andre systemer
iCount er rent html-basert - en enkel kode som gjør alt innhold lett tilgjengelig i nettleseren din. Med rent html design betyr det at du ikke trenger å laste ned eller installere noen form for programvare eller klient på datamaskinen din. Du trenger kun en nettleser og tilgang til internett.
Det betyr også at systemet er enkelt å integrere mot nesten enhver annen teknologi. f.eks. et annet og mer omfattende økonomi og administrasjonssystem, et mer spesialisert administrasjonssystem for din bransje spesielt eller et CRM system. iCount lar seg enkelt integrere mot andre systemer.

All data ligger på en sentral server som du får tilgang til over internett. Slik får du automatisk alle oppdateringer og vedlikehold av systemet som vi tar hånd om og vi sørger for back-up og sikkerhet av alle data. Vi opererer med en egen autorecovery funksjon dersom arbeidet ditt krasjer fordi internett går ned et øyeblikk. Support blir også enklere fordi vi har tilgang til de samme dataene som deg.

Abonnement - enkelt og billig
Inngangsbilletten for å bruke iCount er lav. Du betaler kun en månedsleie for å ta systemet i bruk, en månedsleie som du knapt vil merke på verken likviditeten eller økonomien din. Og et abonnement som du kan velge bort dersom du ikke lenger ønsker å benytte systemet.

Enkelt og greit.

Rådgivning - bedre og rimeligere kunnskap
Du har sannsynligvis allerede en regnskapsfører som fører regnskapene dine i dag. Ved overgang til iCount er den beste varianten å få regnskapsføreren med på overgangen der han eller hun er med på å ta i bruk iCount og sørge for at all bilagsføringen som tidligere er gjort av regnskapsføreren nå blir gjort automatisk når du selv foretar regningsbetaling ved nettbankintegrasjonen i iCount. Slik at dere i fellesskap blir enige om en ny arbeidsfordeling der du sparer tid og penger og gir deg selv bedre, enklere og raskere oversikt over økonomien i din egen virksomhet.
Og dersom regnskapsføreren er motvillig til dette - kan vi på vår side - gjennom våre samarbeidspartnere - bidra med regnskapsførere som syntes dette er den eneste riktige måten å jobbe på for fremtidens bedrifter.


Intellicount AS - en del av Opus Systemer AS, Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad - tlf. 66 77 60 40 | info@intellicount.no

Back to content | Back to main menu