iCount.no - regnskap for alle


Go to content

Ny regnskapspartner for tannleger

Aktuelt

I disse dager lanseres det nystartede NISI Regnskap og Rådgivning AS. Selskapet er et samarbeid mellom Opus Systemer AS og Intellicount AS. Dental Regnskap er en nytenkende regnskap- og økonomipartner for tannleger over hele Norge.

En ny måte å tenke regnskap på:
NISI Regnskap og Rådgivning AS er et annerledes regnskapstilbud. Vi bygger fult ut på den filosofien som både iCount og Opus Dental har. Du skal som tannlege ha en mye større grad av nærhet til regnskap og resultater enn det du til nå har vært vant med.
Det betyr ikke at du skal gjøre mer. Tvert i mot, med dette konseptet vil du erfare at dobbeltarbeidet forsvinner.
Med bruk av iCount regnskapsprogram integrert mot din nettbank og Opus Dental, blir hovedvekten av bilag automatisk bokført. Her er det tid og penger å spare!
Der dere tidligere betalte regninger i nettbank, for så å betale regnskapsfører for å føre dette i regnskapet, skjer det nå automatisk og samtidig i regnskapet. Du betaler i nettbank via Intellicount, og får regnskapsføringen automatisk med på kjøpet. Omsetning og innbetalinger fra kunder hentes rett fra Opus Dental og inn i regnskapet med få tastetrykk. Selvfølgelig ligger det betydelige besparelser i dette.
Vårt konsept tilpasser vi uansett til dine ønsker. Du får et regnskap som er løpende oppdatert.
Kontakt NISI Regnskap og Rådgivning AS på telefon 23190900 eller send en e-post til post@nisi.as for å få mer informasjon om hvordan disse tjenestene kan gjøre det enklere for deg å være tannlege.


Intellicount AS - en del av Opus Systemer AS, Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad - tlf. 66 77 60 40 | info@intellicount.no

Back to content | Back to main menu